Σχεδιασμός newsletter για campaign

84929748
quotes_upTo εικαστικό κομμάτι ενός Newsletter το κάνει
ξεχωριστό και απαιτεί επαγγελματίεςquotes_down

Ένα από τα σημαντκότερα βήματα το οποίο περιλαμβάνεται στο συνολικό σχεδιασμό για την αποστολή ενός newsletter από μία επιχείρηση, είναι ο εικαστικός σχεδιασμός του, το περιεχόμενο καθώς και το πως αυτό θα παρουσιαστεί.

Τα εξειδικευμένα τμήματα σχεδιασμού και marketing της intermark αναλαμβάνουν να μελετήσουν τον στόχο που εσείς έχετε θέσει καθώς επίσης και το τι θέλει ακριβώς να πετύχει η εταιρεία σας με την αποστολή ενός newsletter. Εν συνεχεία διαμορφώνεται ένα συνολικά πλάνο πάνω στο οποίο περιλαμβάνονται οι εικαστικές προτάσεις, ανάλογες του στόχου ανάδειξης και της τοποθέτησης του περιεχομένου του newsletter σας.

Ακόμα περισσότερο, λαμβάνουμε υπ΄όψιν μας ότι πέραν του μηνύματος που θέλετε να δώσετε στους αποδέκτες σας, εξίσου σημαντικός είναι και ο κατάλληλος τρόπος που αυτό θα μεταφερθεί, έτσι ώστε αυτοί να το εκλαμβάνουν πάντα σαν κάτι όχι απλά ενδιαφέρον, αλλά μια ευκαιρία για να επισκεφθούν την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. 

Με απλά λόγια, χρησιμοποιούμε το newsletter σαν γέφυρα επικοινωνίας για να εξοικειώσουμε και να φέρουμε κοντά σας, τους ήδη υπάρχοντες αλλά και δυνητικούς σας πελάτες.

Δείτε την επόμενη κατηγορία Business Managed Lists.

Ερωτήσεις & Υποστήριξη
Θέλετε να ρωτήσετε κάτι; Επικοινωνήστε μαζί μας.
Όνομα:
Τηλέφωνο:
Λεπτομέρειες:
Become a fan of Intermark on Facebook Follow Intermark on Twitter Follow Intermark on Twitter