Εταιρεία

Η intermark, αποτελεί τη μετεξέλιξη της εταιρείας FCNET και είναι μέλος του  Ομίλου Εταιρειών Digimark. Το σύνολο των εταιρειών του Ομίλου, παρέχει  αξιόπιστες λύσεις και προϊόντα πληροφορικής από το 1987, ενώ συνεργάζεται με τους παγκόσμιους κολοσούς της πληροφορικής παγκοσμίως. Η intermark πιστή στις αξίες που υπηρετεί από το 1987 ο Όμιλος Digimark, βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων οι οποίες στοχεύουν σε δράσεις μέσω internet.

Η ανάπτυξη και οι καινοτομίες της εταιρείας βασίζονται στην ικανότητά της για παραγωγή , άριστη οργανωτική μορφή και διάθεση αξιόπιστων, προϊόντων και υπηρεσιών.

Κύριος άξονας των δραστηριοτήτων της intermark  αποτελεί η μελέτη, σχεδιασμός, συμβουλευτική και υλοποίηση λύσεων για τις επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν  στο internet.
 

H intermark παρέχει στους πελάτες της, τη δυνατότητα για συνεχή,  άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις δυναμικές συνθήκες της αγοράς. Οι άνθρωποι της intermark, φροντίζουν καθημερινά γι’ αυτό, με υψηλό βαθμό υπευθυνότητας, προθυμία και φιλική διάθεση, συμβάλλουν στην απρόσκοπτη και σφαιρική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Εσείς έχετε την ιδέα, εμείς μπορούμε να την κάνουμε το «κλειδί» που θα οδηγήσει την επιχείρησή σας στην επιτυχία!


Μάθετε γιατί να επιλέξετε την intermark

Ερωτήσεις & Υποστήριξη
Θέλετε να ρωτήσετε κάτι; Επικοινωνήστε μαζί μας.
Όνομα:
Τηλέφωνο:
Λεπτομέρειες:
Become a fan of Intermark on Facebook Follow Intermark on Twitter Follow Intermark on Twitter